Sotia Lui Marcel Pavel / Marcel Pavel şi familia lui - Viva.ro : Mama lui marcel pavel avea 81 de ani.. Ce masina conduce marcel pavel. Prin ce metodă a reușit până la urmă. Acum trei luni, violeta, sotia lui marcel pavel, a adus pe lume o fetita. Pavel stratan este din republica moldova, dar albumul lui de debut, intitulat „amintiri din copilărie a ajuns un succes răsunător în țara noastră. Mii de mesaje de condoleanțe au curs pe paginile de socializare, din partea prietenilor.

Sunt împreuna de mai bine de 16 ani si se pot lauda cu doi copii frumosi si talentati. Fosta balerina considera ca jurnalistii au interpretat gresit anumite gesturi ale sotului sau si au lansat zvonuri nefondate. Marcel pavel şi violeta aşteaptă cu nerăbdare să devină părinţi, însă pentru ceilalţi doi copii ai lor să nu se simtă neglijaţi, au decis să facă o serie de renovări în casă, informează click.ro. Pavel stratan este din republica moldova, dar albumul lui de debut, intitulat „amintiri din copilărie a ajuns un succes răsunător în țara noastră. Marcel pavel are o familie fericită alături de soția lui, violeta, și cei trei copii ai lor:

Antonia, sotia lui Andrei Stefanescu, mesaj dur pe ...
Antonia, sotia lui Andrei Stefanescu, mesaj dur pe ... from romaniadeazi.com
Home » sotia lui marcel pavel. Aceasta este marturisirea facuta de violeta, sotia lui marcel pavel, care nu este dezamagita de sot, ci de… ziaristi. Soția lui marcel pavel este rusoaică, a fost balerină a celebrului teatru bolșoi din moscova. „la un moment dat am plecat în rusia, iar. Richard, sasha și micuța iuvenalia ioana. În ce rochie a apărut politiciana de 48 de ani. Acesta a fost preluat in mare secret de la spital. Marcel pavel și fiica lui.

Cantaretul impreuna cu sotia lui, de 41 de ani, au ales un nume cel putin ciudat pentru cea mai noua membra a familiei pavel, care va fi botezata pe 20 octombrie.

Acesta a fost preluat in mare secret de la spital. Pavel stratan îsi tine sotia departe de lumina reflectoarelor. Ieși de sub pat nenorocitule! Richard, sasha și micuța iuvenalia ioana. Cantaretul impreuna cu sotia lui, de 41 de ani, au ales un nume cel putin ciudat pentru cea mai noua membra a familiei pavel, care va fi botezata pe 20 octombrie. Născută sub numele de violeta şmîşleaeva, soţia lui marcel pavel este originară din rusia şi a venit în românia în 1992, pentru a sustine o serie de spectacole. Marcel pavel şi violeta aşteaptă cu nerăbdare să devină părinţi, însă pentru ceilalţi doi copii ai lor să nu se simtă neglijaţi, au decis să facă o serie de renovări în casă, informează click.ro. Pavel stratan este din republica moldova, dar albumul lui de debut, intitulat „amintiri din copilărie a ajuns un succes răsunător în țara noastră. Acum trei luni, violeta, sotia lui marcel pavel, a adus pe lume o fetita. Marcel pavel şi soţia lui, violeta (41 de ani), sunt căsătoriţi de 20 de ani şi au împreună doi băieţi sasha de 14 ani şi richard de 17 ani. Anunțul a fost făcut de artist, pe pagina sa de socializare. Sunt căsătoriți de 24 de ani și au împreună trei copii, pe richard (22), sasha (18 ani și jumătate) şi micuța iuvenalia ioana (care va împlini 4 ani la 1. Marcel pavel si sotia sa, violeta, au trait momente emotionante miercuri seara.

Introdu cuvântul căutat și apasă enter. Soția mea stă în genunchi în fața mea și îmi spune: Pavel stratan este din republica moldova, dar albumul lui de debut, intitulat „amintiri din copilărie a ajuns un succes răsunător în țara noastră. Dedicată total familiei, violeta pavel a renunţat în ultimul timp să se mai aranjeze atât de mult atunci. Soția sa îl respectă foarte mult, chiar stă în genunchi în fața sa.

Cum au surprins-o paparazzii pe Violeta, sotia lui Marcel ...
Cum au surprins-o paparazzii pe Violeta, sotia lui Marcel ... from image.stirileprotv.ro
Home » sotia lui marcel pavel. Marcel pavel are o familie fericită alături de soția lui, violeta, și cei trei copii ai lor: Sunt căsătoriți de 24 de ani și au împreună trei copii, pe richard (22), sasha (18 ani și jumătate) şi micuța iuvenalia ioana (care va împlini 4 ani la 1. Bărbatul trebuie să aibă autoritate în fața femeii. Soția lui marcel pavel este rusoaică, a fost balerină a celebrului teatru bolșoi din moscova. În privinţa artistului, acesta, în ultimii ani merge foarte des la chişinău, în ultima vreme fiind invitat să cânte cel puţin o dată pe săptămână în capitala moldovei. În ce rochie a apărut politiciana de 48 de ani. Violeta, soţia lui marcel pavel, a reuşit să îşi menţină silueta demnă de invidiat, chiar şi după sarcini, ba mai mult decât atât, reuşeşte să stârnească invidia multor domnişoare la fiecare apariţie în public.

Soția sa îl respectă foarte mult, chiar stă în genunchi în fața sa.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Născută sub numele de violeta şmîşleaeva, soţia lui marcel pavel este originară din rusia şi a venit în românia în 1992, pentru a sustine o serie de spectacole. Sunt împreuna de mai bine de 16 ani si se pot lauda cu doi copii frumosi si talentati. Marcel pavel şi violeta aşteaptă cu nerăbdare să devină părinţi, însă pentru ceilalţi doi copii ai lor să nu se simtă neglijaţi, au decis să facă o serie de renovări în casă, informează click.ro. A fost o surpriză extraordinar de mare. Ieși de sub pat nenorocitule! Marcel pavel are autoritate în familia sa. Violeta, soţia lui marcel pavel, a reuşit să îşi menţină silueta demnă de invidiat, chiar şi după sarcini, ba mai mult decât atât, reuşeşte să stârnească invidia multor domnişoare la fiecare apariţie în public. Cunoscutul interpret român, marcel pavel, este în doliu! Marcel pavel are o familie fericită alături de soția lui, violeta, și cei trei copii ai lor: Când am aflat că este fetiţă, bucuria a fost dublă. Artistul se simte foarte bine când se întâmplă acest lucru. Soția lui marcel pavel este rusoaică, a fost balerină a celebrului teatru bolșoi din moscova.

Ea marturiseste insa ca nu va inceta sa creada in fidelitatea sotului. În privinţa artistului, acesta, în ultimii ani merge foarte des la chişinău, în ultima vreme fiind invitat să cânte cel puţin o dată pe săptămână în capitala moldovei. Born 4 december 1959, in galați county) is a folk music singer in romania. În ce rochie a apărut politiciana de 48 de ani. Home » sotia lui marcel pavel.

VIDEO! Sotia lui Marcel Pavel, prinsa in "ofsaid"! Cu ce ...
VIDEO! Sotia lui Marcel Pavel, prinsa in "ofsaid"! Cu ce ... from cdn.knd.ro
Marcel pavel are autoritate în familia sa. Marcel şi soţia lui, violeta (42 ani), vor afla abia peste ani unde va dori să locuiască fetiţa lor, proprietară de apartament încă de bebeluş. Soția lui marcel pavel este rusoaică, a fost balerină a celebrului teatru bolșoi din moscova. Pavel stratan este din republica moldova, dar albumul lui de debut, intitulat „amintiri din copilărie a ajuns un succes răsunător în țara noastră. His singing talents brought him to the top of the romanian charts more than once. Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Fosta balerina considera ca jurnalistii au interpretat gresit anumite gesturi ale sotului sau si au lansat zvonuri nefondate. Marcel pavel are mari probleme de sanatate.

Marcel pavel si sotia sa, violeta, au trait momente emotionante miercuri seara.

Sunt împreuna de mai bine de 16 ani si se pot lauda cu doi copii frumosi si talentati. Peste patru luni, familia se va mări cu o fetiţă, anunță ziarul libertatea. Chiar dacă ei trei sunt celebri și nu se mai tem să apară în lumina reflectoarelor, nu același lucru se poate spune despre mama copiilor și soția lui pavel stratan. Marcel şi soţia lui, violeta (42 ani), vor afla abia peste ani unde va dori să locuiască fetiţa lor, proprietară de apartament încă de bebeluş. His singing talents brought him to the top of the romanian charts more than once. In 2002, marcel was elected as the best male voice. Ea marturiseste insa ca nu va inceta sa creada in fidelitatea sotului. Marcel pavel şi soţia lui, violeta (41 de ani), sunt căsătoriţi de 20 de ani şi au împreună doi băieţi sasha de 14 ani şi richard de 17 ani. Fosta balerina considera ca jurnalistii au interpretat gresit anumite gesturi ale sotului sau si au lansat zvonuri nefondate. Born 4 december 1959, in galați county) is a folk music singer in romania. A fost o surpriză extraordinar de mare. Cantaretul impreuna cu sotia lui, de 41 de ani, au ales un nume cel putin ciudat pentru cea mai noua membra a familiei pavel, care va fi botezata pe 20 octombrie. Mama lui marcel pavel avea 81 de ani.

Fosta balerina considera ca jurnalistii au interpretat gresit anumite gesturi ale sotului sau si au lansat zvonuri nefondate marcel pavel. Soția sa îl respectă foarte mult, chiar stă în genunchi în fața sa.